E-mail: mileniumshopping@yahoo.com | Tel: 0751 166 880 | 0751 516 165

  „Lavetele sunt netivite si pot avea  forme neregulate, ideale pentru toate suprafetele. Lavetele provin din taierea hainelor second hand si a lenjeriei de pat de bumbac, sunt curate si dezinfectate.

  Lavetele sunt de uz casnic si de uz industrial. Pot fi utilizate in toate sectoarele de productie, si nu numai, pentru curatarea oricarui tip de suprafata. Absorb cantitati mari de apa sau alte substante, si nu zgarie

  suprafetele. Curata uleiuri, vopseluri, cerneluri, grasimi, utilaje, mobila, solventi, produse chimice si petroliere. Pot fi folosite in orice tip de industrie, in service-uri auto si in serviciile de curatenie, cai ferate, in tipografii, vopsitorii, in industria maritima, aviatica, in constructii, industria miniera, ferme de animale, pictura, etc. Lavetele pot fi spalate si refolosite o perioada mai lunga de timp.

  Stiati ca?…Este nevoie de 800 de litri de apa pentru a produce un singur tricou de bumbac?

    Produs   100 % ROMÂNESC


  laveteFondata in anul 2002 societatea comerciala Milenium Shopping are ca obiect principal de activitate importul, sortarea si comercializarea hainelor second-hand.
  Beneficiind de un management profesionist ne-am dezvoltat continuu, devenind in scurt timp unul din cei mai mari importatori si distribuitori de haine second-hand din Romania.

  In prezent compania noastra se se afla intr-o continua dezvoltare, principalul obiectiv fiind asigurarea unui standard ridicat de calitate al produselor noastre si concomitent cu acesta satisfacerea continua a nevoilor si cerintelor clientilor nostri.
  Succesul nostru este sustinut de respectul cu care tratam fiecare client in parte precum si de profesionalismul angajatilor nostri, de atentia deosebita cu care acestia sorteaza hainele.

  Cumparand de la Milenium Shopping , aveti garantia ca va aprovizionati numai cu produse de de cea mai buna calitate, angajatii nostri urmand continuu satisfacerea celor mai exigente gusturi.

  Va multumim ca ati ales Milenium Shopping ca partener pentru afacerea Dumneavoastra!

  Call Now Button