E-mail: mileniumshopping@yahoo.com | Tel: 0751 166 880 | 0751 516 165

  „Ideale pentru curatarea oricarei suprafete lavetele din bumbac sunt folosite cu succes atat in industrie pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, utilajelor de de orice tip, precum si in service-uri auto, birouri, industia poligrafica, industria prelucratoare de masini, mecanica fina etc.
  Au o rezistenta mare in timp si la nevoie pot fi spalate si refolosite.”


  laveteFondata in anul 2002 societatea comerciala Milenium Shopping are ca obiect principal de activitate importul, sortarea si comercializarea hainelor second-hand.
  Beneficiind de un management profesionist ne-am dezvoltat continuu, devenind in scurt timp unul din cei mai mari importatori si distribuitori de haine second-hand din Romania.

  In prezent compania noastra se se afla intr-o continua dezvoltare, principalul obiectiv fiind asigurarea unui standard ridicat de calitate al produselor noastre si concomitent cu acesta satisfacerea continua a nevoilor si cerintelor clientilor nostri.
  Succesul nostru este sustinut de respectul cu care tratam fiecare client in parte precum si de profesionalismul angajatilor nostri, de atentia deosebita cu care acestia sorteaza hainele.

  Cumparand de la Milenium Shopping , aveti garantia ca va aprovizionati numai cu produse de de cea mai buna calitate, angajatii nostri urmand continuu satisfacerea celor mai exigente gusturi.

  Va multumim ca ati ales Milenium Shopping ca partener pentru afacerea Dumneavoastra!