Societatea comerciala Milenium Shopping S.R.L. a fost infintata in anul 2002 si are ca principal obiect de activitate importul sortatarea si comercializarea hainelor second – hand.
Beneficiind de un management profesionist ne-am dezvoltat continuu, iar in prezent ne desfasuram activitatea cu un efectiv de peste 50 angajati si realizam un import de peste 200 de tone de haine second-hand pe luna.
Hainele second-hand provin din Germania – zona Frankfurt, Austria, Suedia, Anglia, Olanda, acestea fiind colectate numai din cartierele locuite de persoane cu venit mediu sau peste mediu.

Milenium Shopping Uricani îți menține afacerea curată. Materialul pentru lavetele de bumbac provine din haine second hand atent selecționate precumu: lenjerie de pat, prosoape, tricouri și cămăși.

Raportul calitate preț al produselor și serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata din România. Ideale pentru curățarea oricărei suprafețele, lavetele din bumbac sunt folosite cu succes în industrie pentru curățarea uleiurilor, grăsimilor și utilajelor de orice tip.

Greutatea fiecărui sac este de 4 sau 10 kg în funcție de dimensiunea lavetelor. Lavetele noastre elimina până la 99,9% din concurență.